SL / EN
28.8.2014

Delavnica je uspela, filmi življenja se začenjajo

23. junija ste v družbi trenerk O. K. Consulting Mihaele Burina ter Katarine Veselko načrtvali vaše karierne prihodnosti ter oblikovali predstavitvene klipe filmov našega življenja.

Delavnica je potekala v prijetnem in sproščenem okolju v prostorih "Na Triglav spreminjat svet!" Simbioze medgeneracijskega centra.   

Karierno prihodnost ste opisali skozi metaforo filma - če bi bilo moje življenje film, kakšen film bi to bil? Skozi predstave o življenjskem scenariju ste raziskali, kakšne predstave imate o svoji prihodnosti, kaj si želite in kaj od življenja pričakujete na kariernem področju. Ker pa je vpogled v samega vase, o svojih željah in ciljih ena izmed težjih veščin, ste se udeleženci delavnice naučili tudi načinov za ozaveščanje lastnih želja, veščine postavljanja ciljev in pomoč pri nadaljevanju načrtovanja kariere. Tako ste ob koncu delavnice vsi izoblikovali karierni oziroma življenjski načrt s pomočjo tehnike priprave predstavitvenega plakata, ki ponazarja film, kam greste, kaj načrtujete, kam si želite.

Vaša karierna prihodnost je bila tako začrtana na barvitih predstavitvenih klipih filmov vašega življenja. Klipi so v obliki plakatov kar vabili k ogledu filma. Bili so res zanimivi, izvirni, svojevrstni poleg tega pa so napovedovali odlične in vznemerljive filme mladih režiserjev ali pa glavnih junakov, ki bodo nastopali v njih.

Za jesenski čas vam v sodelovanju z O.K. Consulting že pripravljamo nove in zanimive delavnice. Tako, da če ste zamudili to zanimivo delavnico, oziroma vam je bila delavnica všeč, spremljajte našo spletno stran, Facebook in Twitter profil kjer sproti objavljamo zanimive delavnice ter dogodke.

Fotogalerijo delavnice si lahko ogledate na našem Facebook profilu.

Ekipa mentorskega programa.