SL / EN
23.6.2016

Dvema najbolj perspektivnima mentorirancema podarjamo štipendijo za International Business Summer School Ljubljana

Dvema najbolj perspektivnima mentorirancema podarjamo štipendijo za International Business Summer School Ljubljana (IBSS)!

»International Business Summer School Ljubljana« je sodobni podjetniški program v Ljubljani, ki se bo odvijala od 9. do 23. julija 2016, v Acceleration Business City HUB-u. 40 mladih ustvarjalcev iz 10-ih različnih držav se bo na praktičnih primerih naučilo, kako narediti prve korake v svet podjetništva in podjetnega razmišljanja.

Dogodek je zasnovan na najnovejših praksah »dizajnerskega razmišljanja« in reševanja poslovnih izzivov. V sodelovanju z ekipo Zavoda Ypsilon, bo 40 izbrancev preživelo dva aktivna tedna v Ljubljani in okolici, kjer se bodo srečali s praktičnimi preizkušnjami, ki jim bodo porušile vse omejitve, ki so si jih sami postavili.

Več o poletni šoli in programu si preberite na http://ibss-ljubljana.com/.

Čas za prijave imate do ponedeljka, 27.6.2016. Prijavite se tako, da pošljete kratek mail s svojim opisom in kratkim sestavkom o tem, zakaj bi se želeli udeležiti poletne šole na ibss-ljubljana@ypsilon.si. Izmed vseh kandidatov bomo izbrali dva, ki bosta prejela polno štipendijo IBSS poletne šole.