SL / EN
28.3.2017

Iščemo prostovoljce za pomoč pri izvedbi akcije

Postani del ekipe in pridobi super spomine ter izkušnje, skupaj z odlično ekipo. Ustvari skupaj z nami dogodke, ki udeležencem jamljejo dih!

 

Zavod Ypsilon posameznikom, ki se prepoznate v spodnjih opisih nudi vzpodbudno in sproščeno delovno okolje, številne možnosti dodatnega izobraževanja in mreženja ter veliko praktičnih izkušenj, ki vam bodo pomagale pri nadaljnjem kariernem razvoju.

 

Študiraš, pa še nimaš delovnih izkušenj? Želiš razviti svoje spretnosti in znanja ter obgodatiti svoj življenjepis? Trenutno še nimaš izkušenj na področju organizacije in izvedbe dogodkov ali marketinga in komunikacije, vendar te področja zanimajo? Lahko pa prispevaš čas in energijo ter se želiš obenem naučiti novih spretnosti in pridobiti dragocene izkušnje ter izkusiti delo na projektu v praksi. Močno vas spodbujamo, da se prijavite ;) Ne iščemo le izkušenj, ponujamo izkušnje.

 

Iščemo osebe, ki se učinkovito znajdejo v hitro spreminjajočih situacijah, so organizirane, ciljno usmerjene in iznajdljive ter proaktivne in sistematične. S smislom za komuniciranje z različnimi deležniki, imajo kreativne ideje, rade organizirajo ali želijo organizirati različne dogodke ali imajo smisel za pisanje, ali pa tudi grafično oblikovanje... 

 

1.     Iščemo več oseb za pomoč pri marketingu in komunikaciji – ki:

 • iščejo priložnosti za osvojitev ali krepitev znanj in kompetenc na področju komuniciranja, 
 • jih zanimajo sodobni komunikacijski trendi, 
 • se želijo naučiti upravljati družbena omrežja ali komunikacije z mediji,
 • so zagnane in zmožne samoiniciativnega dela ter se želijo učiti ali razviti spretnosti. 

ali

 • iščejo priložnosti, da poglobijo že pridobljena znanja in kompetence na področju komuniciranja in marketinga.

 

2.     Iščemo več oseb za pomoč pri izvedbi dogodkov – ki:

 • iščejo nove izzive in priložnosti na področju organizacije dogodkov ali želijo razviti svoje znanje pri organizaciji in izvedbi dogodkov,
 • želijo pridobiti izkušnje s koordinacijo projektov in deležnikov,
 • želijo pridobiti izkušnje z logistično izvedbo dogodkov, 
 • so izvirne, kreativne in samostojne,
 • znajo razmišljati na veliko in iščejo vedno nove priložnosti in možnosti.

ali

 • poznajo področja upravljanja in koordiniranja projektov in deležnikov ter želijo poglobiti že pridobljene izkušnje.

 

Akcijo Slovenija - mentorska država bomo izvajali v različnih mestih po Sloveniji, zato tudi iščemo prostovoljce za sodelovanje, ki prihajajo iz različnih koncev Slovenije. 

 

Se v katerem izmed opisov prepoznate? Menite da lahko prispevate k izvedbi akcije?

Pošljite prijavo, takoj! ;)   

 

Prijave s kratkim življenjepisom (na 1 strani formata A4) pošljite do četrtka 7. april 2017 na naslov maja.ceglar@mentorstvo.si. V zadevo sporočila obvezno napišite, za katero mesto se prijavljate.

 

O akciji „Slovenija – mentorska država“

Akcijo „Slovenija – mentorska država“ bomo letos že tradicionalno izvedli v maju in juniju, že tretje leto zapored v okviru Tedna vseživljenjskega učenja (TVU).

Z vseslovensko akcijo „Slovenija – mentorska država“ želimo čim več mladih povezati z mentorji iz različnih področij (gospodarstvo, šport, podjetništvo, umetnost, kultura, politika …). V okviru akcije bomo po celi Sloveniji mentorje in mentorirance povezovali v mentorske pare ter jih spodbujali k izmenjavi znanj in izkušenj. Vsi, tako mladi kot starejši, se bodo izobraževali na področju učinkovitega mentorskega odnosa ter se povezovali v mentorske pare.