SL / EN
17.2.2014

MENTORSKI DNEVI 2014 v Mariboru

Naučite se kako iz svojega mentorskega sodelovanja potegniti kar največ!

  • Kaj nas zadržuje pri uresničevanju lastnih potencialov? 
  • Kako spremeniti probleme, s katerimi se srečujemo pri uresničevanju ciljev, v priložnosti? 
  • Ali si znamo določiti konkretne in uresničljive cilje ter narediti akcijski načrt, kako jih doseči? Kakšne koristi lahko prinese mentorsko sodelovanje tako mentorjem, kot mentorirancem? 
  • Kako ustvariti in vzdrževati uspešen in izpolnjujoč mentorski odnos?

Odgovore na ta vprašanja boste dobili na letošnjih Mentorskih dneh, ki bodo potekali v zadnjem tednu februarja 2014. Med ponedeljkom24. februarjem. in sredo, 26. februarjem bodo člani ekipe Mentorskega programa Uči se od najboljših prisotni na mariborskih fakultetah, kjer jih boste lahko iz prve roke povprašali o tem, kaj mentorstvo v praksi sploh je, izvedeli več o mentorjih in pridobili informacije o mentorskem programu iz prve roke.

četrtek, 27. februarja ter petek28. februarja pa bomo v prostorih Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru izvedli številne odlične brezplačne delavnice, kjer boste pridobili koristne informacije o mentorskem sodelovanju ter se družili z našimi gosti - zanimivimi uspešnimi posamezniki iz različnih področij. 

Najprej vas prijazno vabimo na OTVORITEV Mentorskih dni, v četrtek, 27. februarja ob 10 uri v predavalnico P-15, kjer boste lahko izvedeli več o mentorskem programu, slišali o tem, kaj nam je uspelo ustvariti v preteklem letu ter o naših načrtih v prihodnosti. Spregovorila bo tudi direktorica Zavoda Ypsilon, prodekan Ekonomsko poslovne fakultete ter osrednja gostja dogodka, Amanda Pouchot. 

***********************************************************************

Razpored delavnic

ČETRTEK, 27. februar:

  • 14:30 - 16:00: Prepoznavanje lastnih želja ter ciljev. Ustvari akcijski načrt, ki te bo popeljal na pot do uspeha!*
  • 16:30 - 18:00: Podjetništvo: moški in ženske ter kaj se lahko naučimo drug od drugega?*

 PETEK, 28. februar: 

  • 10:00-11:30: Cilj - začetek ali konec poti? Kako si postavimo učinkovite cilje, ki nas bodo motivirali?
  • 11:30 - 13:00: Spreminjanje problemov v priložnosti.
  • 14:30 - 16:00: Mentorstvo - necenzurirano! Neformalno druženje mentorskih parov, zanimive zgodbe mentorskih parov.*

*Delavnice, ki so označene z zvezdico, bo izvajala naša osrednja gostja, Amanda Pouchot in bodo potekale v angleškem jeziku.

************************************************************************************************ 

Ker želimo obiskovalcem delavnic zagotoviti čimbolj kakovostno izkušnjo, je število udeležencev na delavnicah omejeno. Zagotovite si svoje mesto na brezplačnih delavnicah in se prijavite na naslednji povezavi: PRIJAVA NA DELAVNICE!

Osrednja gostja dogodka je Amanda Pouchot, uspešna mlada Američanka, so-ustanoviteljica priznane platforme za spodbujanje ženskega podjetništva Levo League. Z vami bo delila znanje o tem, kako odkrijete in izkoristite svoje potenciale, premagate strahove in začnete aktivno živeti svoje sanje. Svoje znanje in izkušnje o podjetništvu, poslovnem in osebnem razvoju je pridobila med študijem na priznani ameriški univerzi, UC Berkeley in med opravljanjem prakse v priznanem ameriškem podjetju McKinsey. Amanda pravi, da ji je sodelovanje z njeno prvo mentorico spremenilo življenje na bolje: pomagalo ji je odkriti, kaj v življenju želi početi in v čem je dobra, zato želi pozitivne učinke mentorstva predstaviti širši javnosti. Poleg Amande se nam bodo na dogodku pridružili tudi drugi uspešni strokovnjaki z različnih področij, ki so v program mentorstva že vključeni. 

Več informacij o Amandi in njenem delu ter ostalih delavnicah in samem dogodku bomo v naslednjih dneh objavili na tej spletni strani in na Facebook strani Mentorski program Uči se od najboljših.  

Spremljajte nas! 

 

Dogodek organiziramo s podporo Ameriške ambasade v Sloveniji. 

 

**This project is funded in part by a grant from the United States Department of State. The opinions, findings and conclusions stated herein are those of the author[s] and do not necessarily reflect those of the United States Department of State