SL / EN
31.3.2016

Mentorstvo kot oblika mreženja med poslovnimi ženskami

Naša strokovna direktorica Sabina Đuvelek je na konferenci "Mentorstvo kot oblika mreženja med ženskami" v Zagrebu predstavila naš Mentorski program ter vseslovensko akcijo "Slovenija - mentorska država".

V sredo, 30. marca 2016 je bila strokovna direktorica Zavoda Ypsilon, Sabina Đuvelek, gostja na konferenci "Mentorstvo kot oblika mreženja med ženskami" v Zagrebu. Organizator konference je bil časopis Zaposlena, ki je projekt začel že leta 2014 pod nazivom Spoznajte svojo mentorico in je obsegal trimesečni program mentoriranja med poslovnimi ženskami in mladimi mentorirankami.

Dogodek je prerasel v konferenco, ki želi spodbujati mentorske povezave med ženskami. Poleg uspešnih hrvaških govornic, ki se ukvarjajo z mentoriranjem so bile odmevne govorke tudi Helena Štimac Radin iz Urada vlade Republike Hrvaške za enakopravnost spolov in Vedrana Jelušić Kašić, direktorica hrvaškega urada EBRD. Gostji pa sta bili Dragana Jevtić iz Beograda in naša strokovna direktorica Sabina Đuvelek.

Sabina je na konferenci predstavila naš Mentorski program in pa tudi prihajajočo vseslovensko akcijo "Slovenija - Mentorska država".

Več o akciji "Slovenija - mentorska država" si lahko preberete

TUKAJ!