SL / EN
5.12.2016

Nova sezona Mentorskih čajank! - Mentorska čajanka - Kreativni izstopajo!

V okviru Mentorskega programa začenjamo z novo sezono mentorskih čajank. Menimo da je srečevanje v neformalnem ozračju, odličen način za izmenjavo dobrih praks, deljenje izkušenj in grajenje novih mentorskih odnosov.
 
Se še spomnite mentorskih čajank iz preteklih let?
 
Nova sezona se začne z Mentorsko čajanko: Mentorska čajanka - Kreativni izstopajo!
 
Prva mentorska čajanka nove sezone se bo dotikala tematike, ki izhaja iz vprašanja „Kako izstopati iz množice?“ Da nas na poti do sanjske zaposlitve ne sme nič ustaviti in bo rdeča nit dogodka tudi usmerjanje na poti do uspeha.
 
Uspešni mentorji, mentoriranci oziroma mentorski pari bodo v sproščenem vzdušju delili z nami izkušnje, znanja ter prakse iz svoje osebne in karierne poti.
 
Se vam zdi, da vaše izkušnje niso pomembne ali pa jih nimate dovolj? Ste mnenja, da nimate nobenih kompetenc in zato ne dobite sanjske zaposlitve? Veste sploh kaj je vaša sanjska zaposlitev?
 
Razmere na trgu dela so nas pripraljale v situacije, kjer se moramo za službo pošteno potruditi. Verjetno vsak, ki se je kdaj udeležil intervjuja za delovno mesto, ve, kakša konkurenca ga čaka in kako težko je danes dobiti zaposlitev. Ni dovolj le pošiljanje prošenj in čakanje, da nas delodajalci povabijo na razgovor. Pri iskanju zaposlitve je pomembno biti aktiven in dati vse od sebe.
 
 
KAJ JE MENTORSKA ČAJANKA?
 
Mentorska čajanka je 2 urni dogodek, kjer se v sproščenem vzdušju in ob čaju dotaknemo različnih tematik ter jih povežemo z mentorstvom. Cilj dogodka je predstaviti Mentorski program – Uči se od najboljših z deljenjem zgodb in dobrih praks s strani mentorskih parov, mentorjev, mentorirancev, Ambasadorjev mentorskega programa in podpornikov mentorstva. Vsak dogodek se nanaša na posamezno tematiko, ki jo povežemo z zgodbami mentorstva in Mentorskega programa – Uči se od najboljših."