SL / EN
25.10.2016

Odprli smo nov mentorski kotiček na Cenetu Štuparju - CILJ

Število mentorskih kotičkov se ponovno povečuje. Prejšni teden smo v sodelovanju s Cenetom Štuparjem - Center za izobraževanje Ljubljana organizirali predstavitev mentorskega programa in odprli vrata mentorskega kotička v prostorih Ceneta Štuparja - CILJ.

 

Udeleženci predstavitve prihajajo iz različnih področji izobrazbe ter imajo že zastavljene različne cilje. Bodisi strmijo k tem da postanejo podjetniki, bodisi so iskalci prve zaposlitve. Med drugimi so se dogodka udeležile tudi zagovornica alternativne medicine, novopečena vzgojiteljica, bodoča mlada podjetnica in vodja projekta na tematiko migrantov.

 

Na predstavitvi so se bodoči oziroma novi mentoriranci spoznali z mentorstvom, projektom Mentorski program – Uči se od najboljših ter spletno platformo mentorskega programa www.mentorstvo.si.

 

Nit predstavitve, se je poleg mentorstva dotikala tudi postavljanja in doseganja ciljev. Po zaključku prvega dela predstavitve mentorskega programa, v nadaljevanju smo naredili kratko vajo, in sicer so si udeleženci postavili 1 oseben in 1 karierni cilj ter začrtali 3 aktivnosti, ki jih bodo izvedli v naslednjih 2 mesecih, da bodo do konca leta 2017 dosegli svoja cilja ali bili vsaj na dobri poti.

 

Ena izmed aktivnosti, ki smo jo začrtali, je bila tudi, da si poiščejo mentorja, ki jim bo svetoval in dal izzive ter ideje pri doseganju ciljev.

 

Mentorski kotiček je odprt v prostorih DPlac (Linhartova 13, 1000 Ljubljana; 1. nadstropje, soba 131), če se želite srečati v Mentorskem kotičku na Cenetu Štuparju - CILJ, za rezervacijo prostora predhodno prosim kontaktirajte Heleno Nevistić (preko maila: helena.nevistic@cene-stupar.si ali preko telefona: 030 640 261). 

 

Hvala Cene Štupar - CILJ, ker ste sprejeli izziv.

 

Želite tudi v vaši organizaciji odpreti mentorski kotiček ali izvesti predstavitev mentorskega programa. Pišite nam na: maja.ceglar@mentorstvo.si