SL / EN
16.11.2016

Posebno vabilo na 7. obletnico Zavoda Ypsilon

Drage članice in člani, partnerji, podporniki, prijatelijce in prijatelji Zavoda Ypsilon!

 

Ponosno vas vabimo na magično 7. obletnico Zavoda Ypsilon! 

 

Pridružite se nam 

v torek, 22. novembra 2016, ob 19.00 uri

v prostorih Muzeja za arhitekturo in oblikovanje (grad Fužine). 

 

Za sedmimi gorami in sedmimi vodami je živel mlad Ypsilonček. Letos bo dopolnil magično 7. leto. Vabimo vas, da se nam pridružite in z nami preživite nepozaben večer, poln spominov in idej za prihodnost.

 

Zagotovi si svojo vstopnico

 

Tema letošnje obletnice je pravljična in usmerjena v potencial in igrivo prihodnost. Z nami bodo zanimivi gostje, ki bodo v sklopu teme delili svojo izkušnjo, nasvete o uspehu in pogledu na prihodnost. 

Osrednji gost obletnice bo profesor Scott L. Steward, 18x nagrajeni profesor podjetništva, ki predava na Chicago State University. V Ameriki je znan kot gonilna sila, ki mlade študente navdušuje nad podjetništvom in jim nato tudi pomaga ter svetuje na njihovi podjetniški poti. Med letoma 2010 in 2012 je več kot desetim pomagal pridobiti denarne nagrade in štipendije v višini 100.000$ za njihove podjetniške ideje. Je tudi soustanovitelj Project Tech Teens.

 

Podelili bomo tudi 3 vrste priznanj: Ypsilon + nagrado, Nagrado za naj mentorsko povezavo ter Ypsilonovec leta 2016.

 

Glasujte za zmagovalce priznanj 

Čas je za glasovanje! Odločitev, kdo bodo častni prejemniki Y+ nagrad, prepuščamo vam. Kratek glasovalni vprašalnik vzame 1 minutko: https://goo.gl/forms/dSml2XUS3IH7NqhF3<3 Hvala!

 

Veselimo se praznovanja skupaj z vami!