SL / EN
20.5.2016

Speak up: Y. Connect?

Napovedujemo naslednji Speak up dogodek: Y. connect?, ki ga organizira Zavod Ypsilon kot del vseslovenske akcije “Slovenija - mentorska država”.

Dogodek bo 26. maja 2016, ob 20. uri v prostorih ABC HUB (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana). Trajal bo približno uro in pol. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Odlični govorci bodo z vami delili mentorske zgodbe, razložili, kako lahko mentorstvo pomaga pri regionalnem razvoju, obogati mlade in osvetlili prednosti mentorstva, za katere smo brez tega odnosa prikrajšani. Mentorstvo povezuje evropske regije, različne generacije in družbo.

Glavni govorec dogodka bo dr. Goran Vlašić. Več informacij o njem najdete tukaj.

Speak up dogodki so namenjeni širšemu občinstvu, ki skozi zgodbe govorcev bolje spozna določeno temo. Letošnja tema je mentorstvo in pomembnost mentorja v posameznikovem življenju. Mentor je vodja, učitelj in svetovalec, vzornik mladih ljudi tako v poslovnem kot tudi osebnem razvoju. S tem dogodkom želimo poudariti pomembnost mentorstva za razvoj naše regije in mladih.

 

Dr. Goran Vlašić, predavatelj na Ekonomski fakulteti v Zagrebu, osredotoča pa se na področje inovacij in tržnih strategij. Je prejemnik dveh doktoratov, ter predsednik sveta Inštituta za inovacije v Zagrebu. Več o njem si preberite TUKAJ.

Sonja Šmuc je po izobrazbi diplomirana ekonomistka, sicer pa izvršna direktorica Združenja Manager, preko katerega se posveča razvoju slovenskega managementa in spodbujanju konkurenčnosti slovenskega gospodarstva. Več o njej najdete TUKAJ.

Žiga Vižintin je svetovalec uprave Pokojninske družbe A, d.d. Od leta 2012 je odgovoren za vodenje marketinga in prodaje Pokojninske družbe A ter sodelovanje pri razvoju novih poslovnih priložnosti za družbo in njene storitve.Več o njem najdete TUKAJ.

Milan Dragič, direktor podjetja SAP Slovenija.

Urška Jež, COO in soustanoviteljica ABC Acceleratorja.  

Žiga Vavpotič je lastnik podjetja Globaldreamvision, soustanovitelj Zavoda Ypsilon, socialnega podjetja Simbioza Genesis, ABC podjetniškega pospeševalnika, sopobudnik Središča za socialno podjetništvo Univerze v Ljubljani, miselnega središča Act Tank in mnogih drugih družbeno zanimivih projektov. Več o njem najdete TUKAJ.

 

Dogodek je brezplačen, potrebna pa je prijava na povezavi.