SL / EN
23.12.2014

Tridnevni dogodek mentorskega programa popoln uspeh

V ponedeljek 8.12.2014 smo v prostorih podjetja ACADEMIA izvedli prvo delavnico v sklopu tridnevnega dogodka na temo kako uspešno iskati zaposlitev in kako se učinkovito soočati s stresom. Prvo delavnico z naslovom "Odlično delo, odlična kariera" smo organizirali v sodelovanju z Mladimi projektni managerji, Agencijo Agado in Društvom kadrovskih delavcev. Delavnico je vodila ga. Edita Tomič in je temeljila na vsebini knjige "Odlično delo, odlična kariera" Dr. Stephena R. Coveyja, uglednega mednarodnega strokovnjaka na področju vodenja, učitelja ter avtorja, ki ga je časnik Times uvrstil med 25 najvplivnejših Američanov. Na delavnici smo se lahko naučili, kako najti pravo službo in si ustvariti uspešno kariero, kako prepoznati svoja najmočnejša področja in šibke točke ter imeli možnost dobiti praktične nasvete o pisanju življenjepisov ter prošenj za delo. Delavnice je bila deležna velike udeležbe. Prav tako so udeleženci bili zelo zadovoljni s predstavljeno vsebino.

Naslednjo delavnico na temo kako se učinkovito soočati s stresom smo izvedli v torek, 9.12.2014 v prostorih Ekonomsko-poslovne fakultete. Delavnico sta vodili univ.dipl.psih. Špela Koprivnik in Katja Kerman. Delavnica je bila zelo praktično naravnana in udeleženci so dobili priložnost spoznati praktične vaje za obvladovanje stresa v vsakodnevnih situacijah. Po izvedeni delavnici smo udeležencem predstavili naš mentorski program in jih spodbudili k sodelovanju. Povratna informacija s strani udeležencev je bila tako kot vedno zelo pozitivna. Špeli in Katji bi se radi zahvalili za zelo koristno in zanimivo delavnico.

Zadnja delavnica, ki smo jo skupaj z Mladimi projektnimi managerji izvedli v sredo, 9.12.2014, na Ekonomsko-poslovni fakulteti je bila tudi zaključno mentorsko srečanje v tem letu. Saška Klemenčič, ki je mentorica v našem program nam je na delavnici "Kako ostati motiviran pri iskanju dela" predstavila zelo navdušujoče vsebine, kako se uspešno samomotivirati in ostati motiviran. Delavnica je potekala na interaktiven način, tako da so imeli udeleženci veliko priložnosti za sodelovanje. Na koncu je Saška Klemenčič v imenu Kadrovske asistence (Proficio group) izžrebala eno udeleženko in ji podarila bon za brezplačno testiranje s testom PXT, ki posameznikom pomaga spoznati svoje potenciale in močna področja. Še enkrat se zahvaljujemo Saški za koristno delavnico ter Proficiu za izjemno priložnost, ki jo je sreča dodelila naši udeleženki.

Za konec bi se še enkrat zahvalili našim partnerjem za sodelovanje, izvajalcem za izjemne delavnice ter udeležencem za redno udeležbo na naših dogodkih!

 

Želimo vam lepe in mirne praznike! Se vidimo v naslednjem letu!

Vaša ekipa mentorskega programa