SL / EN
20.3.2017

Uspešen začetek z Mentorsko čajanko v Celju

Pripeljali smo predstavitev Mentorskega programa – Uči se od najboljših tudi v Celje, kjer smo v MCC – Celjskem Mladinskem Centru uspešno organizirali Mentorsko čajanko.

V okviru dogodka smo izvedli predstavitev mentorskega porograma, rekli besedo ali dve o pomembnosti zastavljanja in sledenja ciljem ter zaključili s potencialnimi novimi mentorskimi povezavami.

Na predstavitvi so se bodoči oziroma novi mentoriranci spoznali z mentorstvom, projektom Mentorski program - Uči se od najboljših ter speltno platformo mentorskega programa www.mentorstvo.si.  

Udeleženci predstavitve so bili predstavniki različnih področij in so jih zanimali različni mentorji – od mentoriranca, ki išče mentorja na področju marketinga, do udeleženca, ki si želi v prihodnosti odpreti verigo hostlov in tudi projektne vodje, projekta iz področja izobraževanja mladih o naravi, ki želi delati v Združenih narodih.

 

Ponovno pa smo se tudi prepričali, kako lahko udeležba na takšnih dogodkih ali predstavitvah spodbudi posameznika, pri postavljanju ciljev, doseganju ciljev, porajanju novih idej in predvsem vzpostavljanju novih mrež poznanstev.

 

Hvala, ker ste sprejeli izziv!