SL / EN
25.5.2015

Mreženje z Dejanom Roljičem, direktorjem ABC Acceleratorja

Zavod Ypsilon bo v sklopu projekta Learn4Life izvajal ta mesec predzadnji modul.

V četrtek, 28. maja bomo ob 19. uri v prostorih ABC Acceleratorja priredili mreženje, kjer se udeleženci lahko spoznajo z uspešnim podjetnikom v sproščenem, neformalnem okolju. Mreženje bo tokrat potekalo z Dejanom Roljičem (direktor ABC Acceleratorja).

PRIJAVA

Dejan Roljič je mlad in uspešen na svojem področju. Na svoji poti je doživel že veliko uspehov in do njih prišel z učenjem na neuspehih. Svojo podjetniško pot je začel v startupu, kjer se je učil. Ker so tam propadli, so ustanovili novo podjetje, novo zgodbo in tako naprej. Dejan pravi, da je zgodba o uspehu kot EKG – vzponi in padci, to pa kaže na to, da smo živi. Verjame, da je v vsakem človeku nekaj, kar lahko izkoristi in postane na določenem področju dober in uspešen. Dejan se zadnje čase, tudi zaradi uspešnosti ABC Acceleratorja, veliko pojavlja v medijih. V siolu so objavili super članek, ki ga lahko preberete tukaj: http://www.siol.net/novice/rubrikon/siolov_intervju/2015/04/dejan_roljic.aspx.

Ta teden pa je Dejan bil tudi na znani konferenci PODIM. O njem so zapisali takole: http://www.podim.org/en-us/News/24

Vabljeni na zanimivo mreženje, ki bo tokrat potekala tudi bolj v sproščenem in pristnem okolju, kjer se mladi podjetniki v startupih tudi izpolnjujejo.

Cena mreženja:
- za člane Zavoda Ypsilon: brezplačno
- za zunanje udeležence: 10 EUR

Kako postanem član Zavoda Ypsilon? Preveri tu!