SL / EN
28.6.2016

Zavarovalnica Triglav - hvala, ker verjamete v moč mentorskega povezovanja!

Akcija "Slovenija - mentorska država" je letos še bolj uspešna in široko zastavljena kot prejšnja leta, zasluga za to pa gre tudi partnerjem in podpornikom projekta. Ob tem bi se radi zahvalili Zavarovalnici Triglav za podporo Mentorskega programa in akcije "Slovenija mentorska država".

Z vseslovensko akcijo „Slovenija – mentorska država“ želimo čim več mladim omogočiti dostop do mentorjev iz različnih področij (gospodarstvo, šport, podjetništvo, umetnost, kultura, politika …). V okviru akcije smo mentorje in mentorirance po celi Sloveniji povezovali v mentorske pare ter jih spodbujali k izmenjavi znanj in izkušenj. Vsi, tako mladi kot starejši, se bodo izobraževali na področju učinkovitega mentorskega odnosa ter se povezovali v mentorske pare.

"Zahvaljujemo se vam, da ste se pridružili akciji Slovenija – mentorska država. Pomagali ste pri ozaveščanju o pomenu mentorskega povezovanja in spodbujali k medgeneracijskemu sodelovanju in prenosu znanja in izkušenj. Pomoč in podpora mentorja lahko mladi osebi omogoči učinkovitejši razvoj potencialov, pomaga pri aktivnem vstopanju na trg dela ter pri razvoju in implementaciji lastnih idej." Sabina Đuvelek, strokovna direktorica Zavoda ypsilon

Hvala, ker nam pomagate mentorsko povezovati Slovenijo!

Skupaj zmoremo več kot vsak zase in po svoje.