SL / EN
16.5.2017

Vabilo na otvoritveni dogodek vseslovenske akcije

Vabimo vas na otvoritveni dogodek vseslovenske akcije »Slovenijamentorska država«, z naslovom Ekosistem Izkušenj. Dogodek bo potekal v sredo, 24. maja 2017 ob 18. uri v ABC Hubu (spodnja etaža Emporiuma v BTC Cityju, Šmartinska152, Ljubljana). 

Vseslovenska akcija »Slovenija – mentorska država« pod sloganom »Vse v naravi kroži,naj zakrožijo tudi izkušnje«, poteka že tretje leto zapored okviru Tedna vseživljenjskega učenja, ki je največja promocijska kampanja področja vseživljenjskega učenja. Dogodek bo potekal v sklopu Kolaža mladosti 2017 – dnevov mladih v Ljubljani.

Rdeča nit dogodka bo izmenjava izkušenj in praks mentorskega povezovanja, s katerimi bomo prikazali, da so temelji mentorske kulture v Sloveniji že zastavljeni. Z govorci in panelisti dogodka, strokovnjaki kadrovske stroke, predstavniki podjetij in organizacij ter mentorji in mentoriranci vključenimi Mentorski program – Uči se od najboljših, bodo predstavili uspešne zgodbe in prakse mentorskega povezovanja v Sloveniji.

Pridružili se nam bodo:

- Aleksandra Igličar-Čepon (svetovalka področja, Zavod RS za zaposlovanje, Ljubljana)

- Urška Stanovnik (Chief Happiness Officer, Optiweb)

- Borut Potočnik (ustanovitelj podjetja, coach in mentor, BPMCd.o.o.)

- Grega Čufer (Front Office Four Points by Sheraton Ljubljana, mentoriranec in mentor) in drugi. 

Dotaknili se bomo vprašanja prednosti in pomena mentorskega povezovanja pri spodbujanju mladih, brezposelnih in zaposlenih v podjetjih ter spodbujanja razvoja talentov in inovativnosti.

Z otvoritvenim dogodkom Ekosistem izkušenj, začenjamo tradicionalno iniciativo za dvig ozaveščenosti in informiranosti prednostih mentorstva, vseslovensko akcijo »Slovenija – mentorska država«, ki poteka v okviru Mentorskega programa – Uči se od najboljših. Več o poteku in ciljih vseslovenske akcije »Slovenija – mentorska država«, v katero je že vključenih preko 50 organizacij vse Slovenije si lahko preberete na: http://www.mentorstvo.si/.

 

Prijava na dogodek: TUKAJ

 

Vstopite v #EkosistemIzkušenj!